Migration:
African Perspectives

Koop hier je tickets

13.04.19

Koninklijk Instituut voor de Tropen
Amsterdam


With financial support of the European Parliament

Afterparty 'AFREAK'

Ga je niet naar de Afrikadag, maar wil je wel een kaartje voor de afterparty 'AFREAK'? Kies dan voor de vijfde optie in het ticketsysteem!

Na het dagprogramma barst op 13 april om 18.00 uur alweer de zevende Afrikadag afterparty los. Dit jaar lanceren we samen met project Nana voor het eerst de vernieuwde afterparty 'AFREAK'. Afgelopen jaren stonden artiesten als Typhoon, Akwasi, Zwart Licht en Ntjam Rosie op het podium. Kom na een drukke dag vol discussies en workshops naar de afterparty AFREAK om te relaxen en nog geheel in Afrikaanse sferen na te genieten!

Met de lancering van het evenement AFREAK maken wij het mogelijk om vroeg in de avond uit te gaan en brakke ochtendkaters te voorkomen. Om 18:00 uur gaan onze deuren open en deze sluiten weer om 00:00 uur.  Zodra je bij ons binnen bent vergeet je de tijd en wordt je opgezogen in al het moois wat Afrika te bieden heeft. Fashion, kunst, Afrikaanse cuisine, live optredens en trendy muziek van de beste afro dj’s komen van pas tijdens deze clubavond om in Afrikaanse sfeer te feesten. AFREAK is het feest waar feestgangers zich warm kunnen draaien voor het nachtleven of weer de laatste trein naar huis moeten nemen. Dit biedt de mogelijkheid om het weekend of de volgende dag fris en goed te benutten.

Ook dit jaar vindt Afreak plaats bij Desmet Studio's in Amsterdam, op een steenworp afstand van het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Meer informatie over artiesten en het programma van dit jaar volgt snel. Hou de Afrikadag Facebookpagina en deze website goed in de gaten. Volg Afreak ook op Instagram (@afreak.atnight) om niets te hoeven missen!

Datum: 13 april 2019
Locatie: Desmet Studio's, Amsterdam
Prijs: € 12,00
Tickets: via tickets